Fotoworkshop 'Het Zwin' met Bob Luijks

Datum: 
zaterdag, 23 september 2017
Locatie: 
Het Zwin bij Cadzand, Zeeuwse kust (NL)

Foto: Bob Luijks

Even heerlijk uitwaaien aan zee en genieten van de ongekende mogelijkheden die het landschap te bieden heeft. Dat is in het kort waar het in deze workshop met Bob Luijks om draait.

De kust van Cadzand-Bad en natuurgebied Het Zwin vormen de ideale plek voor deze workshop. Oude duinen met struweel en bomen, jonge duinen met helmgras of los zand, strand, geulen en palenrijen in de zee zorgen ervoor dat je je hier eindeloos kunt vermaken.

We starten in de duinen, spelen met de vegetatie en zandstructuren. Langzaam komt de zon lager te staan. We staan uitgebreid stil bij de stand van de zon en de rol hiervan op het landschap. Op het strand gaan we op zoek naar interessante patronen en schelpen. Natuurlijk genieten we vervolgens uitgebreid van de zonsondergang. Hier staan we ook stil bij het gebruik van verschillende filters. Het fotograferen houdt niet op bij de zonsondergang zelf. Ook daarna gaan we nog door en experimenteren we met langere sluitertijden. Hiermee krijgen de foto's een totaal andere, meer grafische benadering. De kleuren van de late hemel maken de foto's helemaal af. 

Duur: 16u tot 22u

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 10

Prijs: De normale prijs voor deze workshop is 66 euro, maar leden van Landschap vzw krijgen 10% korting en betalen dus 59,40 euro! Koffie en thee met wat lekkers zijn inbegrepen. Nog geen lid van Landschap vzw? Ontdek hier alle ledenvoordelen, word lid en geniet meteen van de ledenkorting op de workshop.

Inschrijven: aanmelden via deze link. Ben je lid of nieuw lid van Landschap vzw, dan heb je dus recht op korting. Vermeld wel even je lidnummer bij inschrijving! Als je pas lid bent geworden, vraag je snel even een mailbevestiging van je nieuwe lidmaatschap bij info@landschapvzw.be.

Mee te nemen

  • Kleren die absoluut vies mogen worden
  • Alle camera's en objectieven zijn geschikt; een groothoek-, zoom- (ongeveer 200 mm) en macro-objectief worden aanbevolen.
  • Statief, eventueel zelfontspanner. Een statief kan eventueel gratis geleend worden tijdens de workshop.
  • Polarisatiefilter, grijsverloopfilters (indien in je bezit natuurlijk)
  • Beschermhoes (indien in je bezit)
  • Lunchpakket, wat te drinken
Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg