Fotoworkshop 'Paddenstoelen' met Bob Luijks

Datum: 
zondag, 1 oktober 2017
Locatie: 
Boswachterij Dorst, omgeving Breda (NL)

Foto: Bob Luijks

Denk je aan herfst, dan denk je aan paddenstoelen. Met hun kenmerkende verschijningen vormen ze ideale onderwerpen voor uiteenlopende foto’s. Ga mee en duik in de mysterieuze wereld van de zwammen.

Tijdens de workshop draait het maar om één ding: paddenstoelen. Groot, klein, kleurrijk of juist kleurloos. We gaan spelen met scherpte en onscherpte, de ruimtelijke context en natuurlijk het licht. We gebruiken daarbij zowel natuurlijk licht als kunstlicht om te komen tot meer sfeer.

Deze workshop is geschikt voor de meer gevorderde fotograaf die het maximale uit één onderwerp wil halen. De te lopen afstanden zijn beperkt. Enige basiskennis van de camera en begrippen zoals diafragma zijn gewenst.

Tijd: 10u tot 14u

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 10

Prijs: De normale prijs voor deze workshop is 66 euro, maar leden van Landschap vzw krijgen 10% korting en betalen dus 59,40 euro! Koffie en thee met wat lekkers zijn inbegrepen. Nog geen lid van Landschap vzw? Ontdek hier alle ledenvoordelen, word lid en geniet meteen van de ledenkorting op de workshop.

Inschrijven: aanmelden via deze link. Ben je lid of nieuw lid van Landschap vzw, dan heb je dus recht op korting. Vermeld wel even je lidnummer bij inschrijving! Als je pas lid bent geworden, vraag je snel even een mailbevestiging van je nieuwe lidmaatschap bij info@landschapvzw.be.

Meenemen:

  • Kleren die absoluut vies mogen worden, we gaan namelijk uitgebreid op de grond liggen.
  • Bij voorkeur spiegelreflex. Indien een compact- of systeemcamera, dan best met enig zoombereik en macro-optie.
  • Macro-objectief. Daarnaast zijn objectieven tot ongeveer 200 mm de moeite om mee te nemen.
  • Polarisatiefilter (indien in bezit uiteraard).
  • Statief of rijstzak. Beide kunnen tijdens de workshop geleend worden.
  • Lunchpakket, wat te drinken.
  • Zaklamp of andere vormen van hulplicht.
Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg