Lowland Photo Contest 2018

Feestelijke bekendmaking van de winnaars
Zaterdag 8 december 2018 (tijdens de middagpauze van het lezingenprogramma)

Zaterdagmiddag 8 december 2018 belooft erg spannend te worden. Dan worden immers de 60 finalisten en de winnaars van de Lowland Photo Contest 2018 bekendgemaakt...

Niet alleen de deelnemers aan de Lowland Photo Contest zijn welkom, ook wie een ticket ((zaterdag en/of zondag) voor het Lowland Photo Festival op zak heeft, kan de plechtige uitreiking gratis bijwonen. Heb je een ticket voor het dagprogramma van zaterdag, dan neem je gratis deel op vertoon van jouw polsbandje (dat je zaterdagochtend ontvangt). Wie over een ticket voor het dagprogramma van zondag beschikt, mag zich op zaterdagmiddag met dat ticket aanmelden bij de onthaalbalie van het Lowland Photo Festival aan de ingang van het Kinepolis Event Center om vanaf 12u toegang te krijgen tot de prijsuitreiking van de Contest

Meer info volgt binnenkort!

 

 

Lowland Photo Contest 2018

België en Nederland barsten van passie en talent voor natuurfotografie. Van 1 september tot 31 oktober kan je weer je beste beelden inzenden voor de Lowland Photo Contest. Het opzet van de Lowland Photo Contest is even eenvoudig als ambitieus: dit is dé toonaangevende fotografiewedstrijd voor alle natuur- en landschapsfotografen van de Lage Landen. Qua ambitieniveau mag je vergelijken met grote buitenlandse wedstrijden, maar er is één belangrijk verschil: deze wedstrijd focust op natuur én natuurfotografen van hier.

De Lowland-fotowedstrijd en het Lowland-fotografiefestival staan los van elkaar, maar kruisbestuiving is er zeker: zo worden de prijzen van de wedstrijd uitgereikt op zaterdag 8 december tijdens het festival, en zijn het vooral de standhouders op de fotografiebeurs van het festival die de prijzen voor de fotowedstrijd hebben geschonken. Na het jaarlijkse Lowland Photo Festival en de Lowland Photo Wall op Facebook is de Lowland Photo Contest al het derde product uit de Lowland-stal van Landschap vzw.

Naar de website van de Lowland Photo Contest...

 

Kom alles te weten over onze sprekers
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Lees meer over de grootse natuur- & fotografiebeurs
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest 2018
Wat, waar & wanneer, het Lowland Photo Festival praktisch!
Onze vrijwilligers & partners

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be. Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

 

Foto's
Downloads

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg