Lowland Photo Festival 2020

100% uniek, dat is het Lowland Photo Festival ten voeten uit! Het internationale natuurfotografiefestival van de Lage Landen is dit jaar al aan zijn zevende editie toe en kroonde zichzelf in geen tijd tot dé ontmoetingsplaats voor wie houdt van natuur en fotografie!

Wie de voorbije edities aanwezig was tijdens het grootste natuurfotofestival van de Lage Landen weet dat deze jaarlijkse hoogdagen van de natuurfotografie een absolute must zijn! Behalve het kruim van de natuurfotografen uit Vlaanderen en Nederland maakte ook een rist internationale toppers al hun opwachting tijdens het Lowland Photo Festival.

Klaus Nigge, Florian Schulz, Laurent Geslin, Bruno D'Amicis, Markus Varesvuo, Theo Allofs, Neil Alldridge, Hannes Lochner, Alex Mustard, Federico Veronesi, Bence Maté, Audun Rikardsen en Art Wolfe zijn maar enkelen van de grootheden die ons programma al sierden.

Tijdens het weekend van 12 en 13 december 2020 strijken opnieuw duizenden natuurfotografen neer in Kinepolis Antwerpen om er te genieten van het dagvullende lezingenprogramma van beroemde natuurfotografen uit binnen- en buitenland, van de prachtige exposities natuurfotografie met honderden werken én van de grote natuur- en fotografiebeurs boordevol demo’s en workshops.

Op dit moment timmeren we volop aan het lezingenprogramma! Benieuwd naar wie er dit jaar zal staan schitteren op het Lowland-podium? Stuur dan een mailtje naar lowland@landschapvzw.be en je verneemt het als allereerste!

 

Lezingen van nationale & internationale natuurfotografen

Lees meer...

 

Onze sprekers onder de loep

Lees meer...

 

 

Tickets lezingenprogramma

Lees meer...

 

Grote natuur- en fotografiebeurs, inclusief materiaaldemo's & workshops

Lees meer...

 

Adembenemende exposities natuurfotografie

Lees meer...

 

Praktisch

Lees meer...

 

Lowland Photo Contest

Lees meer...

 

Onze vrijwilligers & partners

Lees meer...

 

 

Ontdek het lezingenprogramma
Kom alles te weten over onze sprekers
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Lees meer over de grootse natuur- & fotografiebeurs
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest 2020
Doe mee aan onze Lowland Photo Contest, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Het Lowland Photo Festival praktisch - openingsuren en bereikbaarheid 
Onze vrijwilligers & partners

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be. Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg