Fotografiebeurs

Op zaterdag 9 en zondag 10 december 2017 kan je in het Kinepolis Event Center in Antwerpen niet alleen genieten van enkele prachtige fototentoonstellingen of indrukwekkende lezingen en seminars van een legertje nationale en internationale topfotografen, je kan er ook een bezoek brengen aan de grootste natuurfotografiebeurs van de Lage Landen!

Net zoals de fototentoonstellingen is ook de natuurfotografiebeurs voor iedereen toegankelijk op zaterdag en zondag, dus ook voor wie geen ticket heeft voor de lezingen van het hoofdprogramma in de bioscoopzaal. Tijdens de vorige edities van het Lowland Photo Festival brachten telkens duizenden fotografen een bezoek aan de beurs. De beurs is elke dag open van 9u tot 18u. Je betaalt slechts 2 euro toegang. In die prijs is ook de deelname aan het nevenprogramma van lezingen in de seminarzaal inbegrepen; een overzicht daarvan kan je downloaden onderaan deze pagina.

Evidente standhouders op de Lowland Photo Fair zijn uiteraard de grote fotografie- en optiekmerken, maar ook aanbieders van logies, reisorganisaties, uitbaters van fotografiehutten en leveranciers van statieven, schuiltenten, camouflagenetten, drijfhutten of trailcams horen thuis op de Lowland-fotografiebeurs. 

Voor de vierde editie ondergaat de beurs trouwens een grondige restyling. We beloven een nog boeiender beursvloer boordevol materiaaldemo's, reisreportages, workshops en seminars, en er zal méér aandacht zijn voor andere vormen van fotografie, bijvoorbeeld ook modelfotografie, sportfotografie etc.

Op 2 000 m² vind je hier werkelijk ALLES wat je als fotograaf kunt nodig hebben! Verder is het goed om weten dat er rondom de beurs 2 000 gratis parkeerplaatsen zijn, dat Kinepolis en de weg ernaartoe volledig buiten de lage emissiezone in Antwerpen liggen, maar dat je er niettemin ook met zero emissie naartoe kunt, want de tram stopt letterlijk voor de deur.

Onze merken & standhouders
Benieuwd naar wie er zoal aanwezig zal zijn op de Lowland Photo Fair 2017? Download dan onderaan deze pagina de lijst met de laatste update.

 

 

Ontdek het lezingenprogramma
Kom alles te weten over onze sprekers
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest 2017
Wat, waar & wanneer, het Lowland Photo Festival praktisch
Neem deel aan onze Lowland Photo Contest, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Onze vrijwilligers & partners

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be. Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

Foto's
Downloads

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg